mi vagyunk a

és

IMÁDJUK AZ

ELEKTROMOS KÖZLEKEDÉST

FEJLŐDŐ ENERGIAFORRÁS

battery

A Lithium-ion akkumulátorok egyre nagyobb teherbírásra és menetteljesítményre képesek, így lehetővé téve az elektromos robogók és kerékpárok számára felvenni a versenyt a benzines vagy lábhajtásos társaikkal szemben.

OLCSÓBB KÖZLEKEDÉS

eco

Se kenőanyagok, se üzemanyag, csak a szín tiszta elektromosság aminek a fajlagos költsége alacsonyabb mint az üzemanyagnak.

CSAPATUNK

Csézli András Bence

CEO / Sales Director

A cég tulajdonosa, vezetője, 6. éve foglalkozok e mobilitással, több webshop sikeres üzemeltetése után realizálódott számomra, hogy az elektromos közlekedés nem a jövő, hanem a jelen.

Mattyasovszky Norbert

cmo / marketing director

Marketinges és társalapító, online marketing szakértő, az elektromos közlekedéssel új lehetőségeket nyitunk a cégek számára, egy zöldebb és károsanyag mentesebb jövő érdekében.

Nyári Marcell

Sales manager

Az üzleti értékesítési terület divíziójáért felelek a cégen belül, értékesítéssel már több éve foglalkozom, hiszek abban, hogy a zöld közlekedés nem csak olcsóbb, de környezetbarátabb is.

Toth Balázs

sales manager

Üzletfejlesztőként és értékesítőként több nagy cég munkáját is segítettem, az e mobilitás új terület számomra, tisztán látszik, hogy szükséges egy olcsóbb és fenntarthatóbb közlekedés.

Hámori Viktor

sales manager

A marketing és az értékesítési területért felelek a cégnél, Célom, hogy Ön egyszerre csökkenthesse kiadásait es vállalkozásának ökológiai lábnyomát az e mobilitás segítségével.

Csézli Zsolt

technical leader

E mobilitás szakértő, és a szerviz csapat vezetője, 11 éves tapasztalattal, remek látni a technikai fejlődést, és azt milyen lehetőségeket tudunk ezekkel biztosítani a cégek számára a jelenben és a jövőben.